GK News 2 - шаблон joomla Видео

Log in
updated 2:05 PM CEST, Jul 18, 2017

Radunička šargijada održt će se uoči svete Ane u Radunicama

User Rating:  / 1

Uoči patrona župe, blagdana svete Ane u Radunicama, i ove godine održat će se tradicionalno natjecanje pjevača amatera izvorne glazbe, Radunička šargijada.

Večer izvorne glazbe Radunučka šargijada održat će se u utorak 25.7. Započet će svetom misom u 19:00 sati, a potom u 20:00 sati slijedi zabavni program uz izvornu glazbu.

Kao i do sada osigurane su brojne nagrade, a stručni žiri će s 300 maraka nagraditi najbolje izvođače, drugom mjestu pripast će nagrada od 200 KM a za 3 mjesto, nagrada je 100 KM. Zainteresirani za osvajanje vrijednih nagrada organizatorima se mogu prijaviti uoči samog početka natjecanje. Župljani župe Radunice pozivaju sve ljubitelje izvorne glazbe na svetu misu u 19:00 sati kao i na šargijadu u 20:00 sati.

 

  • Hits: 65

Održan prijateljski šahovski susret žepačkih umirovljenika i članova ŠK „Žepče“

User Rating:  / 0

Danas, s početkom u 10,00 sati,  u ugodnoj atmosferi Gradske kavane u Žepču održan je prijateljski šahovski susret između ekipa novoobnovljenog Šahovskog kluba „Žepče“ i Udruženja umirovljenika Žepče. Inicijator ovog ugodnog druženja bilo je žepačko Udruženje umirovljenika, dok je novoobnovljeni ŠK „Žepče“ prvi put nakon 15 godina, ponovo se predstavio  javnosti.

Na samom početku nazočnima se obratio predsjednik Udruženja umirovljenika Vlado Marković  koji je kazao nešto o povijesti  šaha u Žepču.
Ovom prilikom predsjedniku ŠK „Žepče“ Ivici Peniću dodijelio je i prigodan poklon, knjigu o povijesti žepačkog sporta „ Žepački sportski vremeplov“.
 
Ivica Penić kao dopredsjedavajući Općinskog vijeća je pozdravio sve prisutne, u svoje osobno ime, i u ime općinskog načelnika,  a  posebne zahvale je uputio počasnom predsjedniku šahovskog kluba, gospodinu Branku Markoviću.


Glavni pokrovitelj današnjeg susreta bio je općinski načelnik Mato Zovko.


Rezultati današnjih prijateljskih mečeva:
             Umirovljenici                                    ŠK „Žepče“   

1.    Džemal Moranjkić                             Miro Lovrić          remi
2.    RIfet Muslić                                     Jozo Matijević       0 : 1
3.    Toni Sović                                      Ivica Penić             1 : 0
4.    Agan Efendić                                  Igor Tadić              0 : 1
5.    Salko Gekić                                     Mladen Šimić        1 : 0
6.    Nezir Mujičić                                    Drago Radoš         0 : 1
7.    Haso Mandžuka                                Vinko Matijević     0 : 1
8.    Ezib Krehmić                                    Željko Todorović    0 : 1
9.    Drago Lončar                                   Filip Perković         1 : 0
10.  Branko Marković                              Drago Jozinović      1 : 0


Konačni rezultat: ŠK „Žepče“ – Umirovljenici  5.5 : 4.5 ( pobjeda ŠK „Žepče“)

 

 

 

  • Hits: 202

Počinju pripreme za Turnir Mjesnih Zajednica 2017

User Rating:  / 1

 

Sportski savez općine Žepče u suradnji sa općinom Žepče u razdoblju od 19. 07. do 13. 08. 2017. organizira sedmi Malonogometni turnir mjesnih zajednica „Turnir MZ 2017.“ koji će se održati na poligonu Osnovne škole „Žepče“ u Žepču.

Svaka mjesna zajednica ima pravo prijaviti samo jednu ekipu sastavljenu isključivo od stanovnika iste mjesne zajednice, bez ograničenja starosne dobi. Odlukom Organizacijskog odbora kotizacija za prijavu na natjecanje iznosi 150 KM.

"Pozivamo sve zainteresirane predsjednike ili druge ovlaštene osobe iz mjesnih zajednica na informativni razgovor s Organizacijskim odborom, koji će se održati 08.07. (subota) u dvorani OV Žepče s početkom u 17:00 sati", stoji u priopćenju Sportskog saveze Žepče

Za sve dodatne informacije obratite se Sportskom savezu općine Žepče ili povjereniku natjecanja gospodinu Saši Grozdiću na telefon: 063/ 783 770.

  • Hits: 234

Prijateljski šahovski susret između ekipe novoobnovljenog Šahovskog kluba „ Žepče“ i ekipe Udruženja penzionera / umirovljenika Žepče

User Rating:  / 1

 „ Ovim želimo izvijestiti cijenjenu javnost, posebno ljubitelje šaha, da će se u subotu, 15.07.2017. godine sa početkom u 10.00 sati u Gradskoj kavani u Žepču održati prijateljski šahovski susret između ekipe novoobnovljenog Šahovskog kluba „  Žepče“ i ekipe Udruženja penzionera / umirovljenika Žepče.

Glavni pokrovitelj susreta je općinski načelnik, gospodin Mato Zovko.

Pozivamo prijatelje šahovske igre da svojom nazočnošću uveličaju ovaj susret, jer se šahisti, kao klub, prvi puta nakon 15-ak godina predstavljaju žepačkoj javnosti.

Očekujemo Vaš dolazak.“

UDRUŽENJE PENZIONERA / UMIROVLJENIKA ŽEPČE

Organizator susreta

  • Hits: 230

Obavijest žepačkim poljoprivrednicima - Besplatan štand na gradskoj tržnici u Žepču

User Rating:  / 0

Poštovani poljoprivredni proizvođači,

Obavještavamo Vas da će  JP “Komunalno” d.o.o. Žepče na inicijativu LEF-a i uz suglasnost Općine Žepče omogućiti  korištenje 6 stolova na Gradskoj tržnici u Žepču bez tržne naknade.

Besplatno korištenje tržnih stolova je namijenjeno za sve poljoprivredne proizvođače sa područja Općine Žepče  koji se bave poljoprivrednom proizvodnjom na području općine Žepče, registrirali su poljoprivrednu djelatnost kao obrt ili kao poljoprivredno gazdinstvo i koji će  će na tržnici prodavati samo poljoprivredne  proizvode koje su sami proizveli. (zabranjena je preprodaja proizvoda)

Radi se o 6 stolova koji su postavljeni desno od velikog ulaza na gradsku tržnicu.

Besplatno korištenje stolova je moguće svakim radnim danom i subotom od 7,00 do 14,00 sati.

Jedan poljoprivredni proizvođač ima pravo koristiti maksimalno jedan tržni stol.

Nije moguće unaprijed rezervirati  stalno mjesto na tržnici. Ukoliko se pojavi više zainteresiranih poljoprivrednih proizvođača nego stolova, stolove će koristiti oni proizvođači koji su prije postavili svoje proizvode na stolove. Svaki poljoprivredni proizvođač dužan je vidno istaknuti naziv svoga obrta ili poljoprivrednog gazdinstva. Svi korisnici su se dužni pridržavati tržnog reda.

Kao dokaz da ste samostalni poljoprivredni proizvođač koji se bavi poljoprivrednom proizvodnjom potrebno je da uposleniku na naplati tržne takse pokažete Uvjerenje izdato izričito za ovu namjenu od strane Službe  za gospodarstvo i financije Općine Žepče.

Navedeno Uvjerenje izdaje nadležna Općinska služba na Vaš pismeni zahtjevZahtjev se može preuzeti na info pultu općine Žepče .

 

 

  • Hits: 622

Subcategories

Izdvojeno

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga samo putem parking aparata

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga …

Iz JP „Komunalno“ Žepče, obavještavaju sve korisnike gradskih parkirališta u Žepču da će se naplata parkiranja od 01.04.2017. god. vršiti isključivo putem parking aparata.   Svi gradski parkinzi na kojima se vrši...

03-04-2017 Hits:634 Vijesti

Read more

Izdvojeno

Papa Franjo posjetio BiH

Papa Franjo posjetio BiH

Završena je povijesna posjeta poglavara Rimokatoličke crkve Svetog Oca pape Franje Bosni i Hercegovini. Uz riječi upućene mladima naše zemlje „Vi ste proljetni cvjetovi i u vama vidim želju da...

06-06-2015 Hits:5025 Županija, BiH, okruženje, društvo ....

Read more
Untitled