GK News 2 - шаблон joomla Видео

Log in
updated 9:49 AM CEST, May 3, 2018

Vinarija Povratak Bojanu Barbariću dodjelila nagrada za naj kupca godine

User Rating:  / 3
PoorBest 

Božić je vrijeme darivanja, a u tom duhu djeluje i Vinarija Povratak, odnosno njen vlasnik Vinko Zovko, koji je danas, već 3. godinu za redom, dodjelio godišnju nagradu naj kupcu godine.

Nagrada je pripala Bojanu Barbariću a poklon, set od 6 vrsta vrhunskog vina, sretnom dobitniku uručio je sam vlasnik Vinko Zovko, koji se zahvalio dobitniku na ukazanom povjerenju Vinariji Povratak. Ono što je gospodin Zovko naglasio je da je cilj vinarije približiti se kupcima i da će u tom pravcu nastaviti i dalje svoje aktivnosti.

Uz sve pohvale kako djelatnicima Vinarije Povratak tako i samom gospodinu Vinku Zovki, sretni dobitnik, Bojan Barbarić, je preuzeo svoju nagradu te naglasio da je tek uz suradnju s Vinarijom Povratak naučio kako istinski uživati u vinu te preporučio svima koji žele piti kvalitetno vino, da veliki izbor vina vrhunske kvalitete, mogu naći u Vinariji Povratak.

Add comment


Security code
Refresh

Izdvojeno

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga samo putem parking aparata

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga …

Iz JP „Komunalno“ Žepče, obavještavaju sve korisnike gradskih parkirališta u Žepču da će se naplata parkiranja od 01.04.2017. god. vršiti isključivo putem parking aparata.   Svi gradski parkinzi na kojima se vrši...

03-04-2017 Hits:1661 Vijesti

Read more

Izdvojeno

Papa Franjo posjetio BiH

Papa Franjo posjetio BiH

Završena je povijesna posjeta poglavara Rimokatoličke crkve Svetog Oca pape Franje Bosni i Hercegovini. Uz riječi upućene mladima naše zemlje „Vi ste proljetni cvjetovi i u vama vidim želju da...

06-06-2015 Hits:6068 Županija, BiH, okruženje, društvo ....

Read more
Untitled