GK News 2 - шаблон joomla Видео

Log in
updated 9:49 AM CEST, May 3, 2018

Proglašeni najbolji sportaši Općine Žepče za 2016. god.

User Rating:  / 1
PoorBest 

364 dana, nakon prošlogodišnjeg izbora najboljih sportaša općine Žepče, večeras je u kino – dvorani Doma kulture održana 4. manifestacija „Kristalno sunce“ na kojoj su proglašeni najbolji sportski kolektivi i pojedinci za 2016. godinu.

Izborom stručnog žirija, sportskih klubova i internet glasovima, za najbolju mladu sportašicu je proglašena Frančeska Jakić (KK Viktoria), a titula najboljeg mladog sportaša pripala je njezinom kolegi iz kluba Domagoju Jakiću.

Najbolji sportaš s invaliditetom je Srećko Jorgić, a za najboljeg trenera je proglašen  Ivan Šupuković iz KKK „550“.

Karate klub „Viktoria“ je osvojio priznanje za najbolju žensku ekipu, dok je ista nagrada u muškoj konkurenciji pripala momcima iz Rukometnog kluba „Žepče“.

Mia Matijević (KKK 550) je najbolja sportašica općine Žepče u 2016. godini, dok je najbolji sportaš Stjepan Jozinović (RK Žepče).

Na večerašnjoj manifestaciji su dodijeljena i posebna priznanja i nagrade. Za životno djelo nagrađen je Jure Rašić kao bivši predsjednik Sportskog saveza općine Žepče i pokojni Stipo Jakić za izuzetan doprinos sportu. 

Zahvalnice za potporu žepačkom sportu su dodijeljene i ljudima iz javne uprave i političkog života i to: Damiru Jukiću izaslaniku u Domu naroda Parlamenta FBiH, Ivi Tadiću dopredsjedavajućem  Skupštine ZDK i Općinskom načelniku Mati Zovko.

Posebno priznanje za doprinos školskom sportu, ove godine je dodijeljen odbojkašicama Osnovne škole Žepče.

Za zabavni dio manifestacije pobrinuli su se razni izvođači od iluzioniste Hadisa Fermića, Plesnog kluba LDF Žepče, Nikole Križanovića žepačkog beatboxera do najmlađih članova KK Viktoria.

Generalni pokrovitelj „Kristalnog sunca“ je načelnik Općine Žepče Mato Zovko, a generalni sponzor Vinarija Povratak.

Ostali sponzori su: Ivo Tadić, dopredsjedavajući Skupštine ZDK, ID Comerce, Teknoterm d.o.o., restoran California, caffe Sport, restoran Centar, Hej Meen, Kristal Vitez, Centar za društveni razvoj CEDRA i JP „Komunalno“ Žepče, a tehničku suorganizaciju manifestacije na sebe je preuzeo Dom kulture Žepče.

U voditeljskoj ulozi kao i prethodnih godina, odlični su bili, Cvita Zrno i Bojan Barbarić.

Add comment


Security code
Refresh

Izdvojeno

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga samo putem parking aparata

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga …

Iz JP „Komunalno“ Žepče, obavještavaju sve korisnike gradskih parkirališta u Žepču da će se naplata parkiranja od 01.04.2017. god. vršiti isključivo putem parking aparata.   Svi gradski parkinzi na kojima se vrši...

03-04-2017 Hits:1661 Vijesti

Read more

Izdvojeno

Papa Franjo posjetio BiH

Papa Franjo posjetio BiH

Završena je povijesna posjeta poglavara Rimokatoličke crkve Svetog Oca pape Franje Bosni i Hercegovini. Uz riječi upućene mladima naše zemlje „Vi ste proljetni cvjetovi i u vama vidim želju da...

06-06-2015 Hits:6068 Županija, BiH, okruženje, društvo ....

Read more
Untitled