GK News 2 - шаблон joomla Видео

Log in
updated 9:49 AM CEST, May 3, 2018

Žepče: Šestero djece otrovano, sumnja se na meso iz pekare

User Rating:  / 1
PoorBest 

Šest učenika osmog i devetog razreda Osnovne škole Žepče je u srijedu nakon konzumiranja proizvoda sa pilećim mesom prevezeno u Kantonalnu bolnicu Zenica gdje je utvrđeno trovanje hranom.

Slučaj je prijavljen Policijskoj upravi  „Žepče“ koja je jučer bila u pekari "Kristal" u kojoj su kupljeni sporni prehrambeni proizvodi, a sve uz prisustvo tužitelja Kantonalnog tužiteljstva Zeničko-dobojskog kantona.

Iz Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona kažu da je prijavljen slučaj o trovanju šestero učenika osmog i devetog razreda Osnovne škole "Žepče", a nakon navodnog konzumiranja proizvoda iz pekare.

Zabrinuti roditelji su nakon nemilog događaja najavili tužbe, a ističu da pekara i danas neometano radi.

Add comment


Security code
Refresh

Izdvojeno

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga samo putem parking aparata

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga …

Iz JP „Komunalno“ Žepče, obavještavaju sve korisnike gradskih parkirališta u Žepču da će se naplata parkiranja od 01.04.2017. god. vršiti isključivo putem parking aparata.   Svi gradski parkinzi na kojima se vrši...

03-04-2017 Hits:1661 Vijesti

Read more

Izdvojeno

Papa Franjo posjetio BiH

Papa Franjo posjetio BiH

Završena je povijesna posjeta poglavara Rimokatoličke crkve Svetog Oca pape Franje Bosni i Hercegovini. Uz riječi upućene mladima naše zemlje „Vi ste proljetni cvjetovi i u vama vidim želju da...

06-06-2015 Hits:6068 Županija, BiH, okruženje, društvo ....

Read more
Untitled