GK News 2 - шаблон joomla Видео

Log in
updated 2:27 PM CEST, Srp 15, 2019

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga samo putem parking aparata

Korisnička ocjena:  / 0
LošeNajbolje 

Iz JP „Komunalno“ Žepče, obavještavaju sve korisnike gradskih parkirališta u Žepču da će se naplata parkiranja od 01.04.2017. god. vršiti isključivo putem parking aparata.

 

Svi gradski parkinzi na kojima se vrši naplata parkiranja su snabdjeveni sa parking aparatima. Pored parking aparata su postavljene informativne table na kojima se mogu pročitati sve važnije informacije vezane za korištenje parkinga.

Vrijeme naplate je od 7 do 16 sati, svakim danom izuzev nedjelje, državnih i vjerskih blagdana kada se parking ne naplaćuje.

Cijena parkiranja: 1 sat = 1,00 KM.

Dnevna karta je 5,00 KM i vrijedi 24 sata od trenutka kupnje.

Korisnici parkinga su dužni parking kartu kupiti odmah po parkiranju vozila i istaknuti je sa unutarnje strane vjetrobranskog stakla.

Kontrolori naplate parkinga će provjeravati vozila i na svako vozilo bez istaknute parking karte će biti stavljeno upozorenje da će u roku od 10 minuta vozilo biti blokirano ako parking karta ne bude istaknuta.

U slučaju da vozilo ostane na parkingu duže od 10 minuta, a vlasnik ne istakne parking kartu iza vjetrobranskog stakla, vozilo će biti blokirano uređajem za blokadu kotača. Naknada za blokadu i deblokadu vozila iznosi 20,00 KM i može se platiti na licu mjesta pozivom kontrolora parkinga.

Dnevna parking karta se može kupiti na parking automatu, a mjesečna i godišnja u sjedištu JP "Komunalno" Žepče.

Napominjemo da parking ispred spomenika (preko puta suda) više neće biti u sustavu naplate te je od 01.04.2017. god. parkiranje na tom parkingu besplatno.

 

Nadamo se da će ovaj suvremen način naplate parkinga olakšati plaćanje parkinga našim korisnicima, te da će biti pozitivno prihvaćen od strane istih poručuju iz JP „Komunalno“ Žepče.

 

 

Izdvojeno

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga samo putem parking aparata

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga …

Iz JP „Komunalno“ Žepče, obavještavaju sve korisnike gradskih parkirališta u Žepču da će se naplata parkiranja od 01.04.2017. god. vršiti isključivo putem parking aparata.   Svi gradski parkinzi na kojima se vrši...

03-04-2017 Hits:3116 Vijesti

Read more

Izdvojeno

Papa Franjo posjetio BiH

Papa Franjo posjetio BiH

Završena je povijesna posjeta poglavara Rimokatoličke crkve Svetog Oca pape Franje Bosni i Hercegovini. Uz riječi upućene mladima naše zemlje „Vi ste proljetni cvjetovi i u vama vidim želju da...

06-06-2015 Hits:8535 Županija, BiH, okruženje, društvo ....

Read more
Untitled