GK News 2 - шаблон joomla Видео

Log in
updated 3:29 PM CET, Stu 4, 2019

Foto: U Žepču obilježena 25. obljetnica Hrvatskog vijeća obrane

Korisnička ocjena:  / 1
LošeNajbolje 

Obilježavanje 25. obljetnice Hrvatskog vijeća obrane, upriličeno je danas u Žepču u organizaciji Koordinacije braniteljskih udruga HVO Žepče i ZDŽ.

Proslava 25. obljetnice utemeljenja HVO započelo je svetom misom u crkvi Sv. Ante Padovanskog u 11,00 sati, postroj zastava i mimohod gradom sudionika današnje svečanosti održan je nakon sv. mise od 12,00 sati, te su položeni  vijenci na spomen obilježju poginulim pripadnicima HVO-a.

Polaganju vijenaca i odavanju počasti prisustvovali su predstavnici braniteljskih udruga proisteklih iz Domovinskog rata, Oružane snage BiH, predstavnici izvršne i zakonodavne vlasti u Žepču, svećenici, članovi obitelji poginulih branitelja i brojni građani.

Svečani dio nastavljen je u Gradskoj kavani, gdje je predsjednik UNRO HVO Žepče Dragan Janko čestitao prisutnim ovaj dan i podsjetio da se ova obljetnica obilježava u svim gradovima BiH gdje je HVO imao svoje postrojbe, te pozvao da se pridruže središnjem obilježavanju ovog datuma u Čapljini i Mostaru. 

Ove godine, prisjećanje na postanak Hrvatskog vijeća obrane iznio je Niko Jozinović, koji je bio načelnik stožera 111.XP brigade tokom Domovinskog rata.

 

 

 

 

 

 

 

 {jcomments off}

Izdvojeno

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga samo putem parking aparata

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga …

Iz JP „Komunalno“ Žepče, obavještavaju sve korisnike gradskih parkirališta u Žepču da će se naplata parkiranja od 01.04.2017. god. vršiti isključivo putem parking aparata.   Svi gradski parkinzi na kojima se vrši...

03-04-2017 Hits:3593 Vijesti

Read more

Izdvojeno

Papa Franjo posjetio BiH

Papa Franjo posjetio BiH

Završena je povijesna posjeta poglavara Rimokatoličke crkve Svetog Oca pape Franje Bosni i Hercegovini. Uz riječi upućene mladima naše zemlje „Vi ste proljetni cvjetovi i u vama vidim želju da...

06-06-2015 Hits:9129 Županija, BiH, okruženje, društvo ....

Read more
Untitled