GK News 2 - шаблон joomla Видео

Log in
updated 11:09 AM CEST, Jul 16, 2018

U Žepču održana konferencija žena Sindikata trgovine i uslužnih djelatnosti BiH

User Rating:  / 1
PoorBest 

 

Dana 22.04.2017. godine u Žepču je održana  Godišnja konferencija žena  Sindikata trgovine i uslužnih djelatnosti Bosne i Hercegovine  na kojoj je prisustvovala  i predsjednica Sindikata  Mersiha Bečirović.

Tema konferencije je  bila trenutno stanje prava žena u sektoru trgovine te aktualna dešavanja na radnim mjestima.  Tijekom konferencije je  organizirana i radionica sa psihologom, sistemskim terapeutom i životnim trenerom, dr. Arminom Cerkic. 

Ova konferencija je imala izborni karakter, a provedena je  u sklopu kongresnih aktivnosti STBiH koji je planiran za rujan 2017. godine . Izabrano je novo rukovodstvo Sekcije žena STBiH u svih pet regija na prostoru Bosne i Hercegovine,  a za novu predsjednicu je izabrana Alma Bajramovic, dosadašnja predsjednica Sekcije mladih STBIH. Ovu konferenciju je podržala  HK regija Midt Norge, a domaćin je bila regija centralna Bosna ST BiH. Potporu u organizaciji  ove Konferencije  žena ST BiH pružila je Razvojna agencija Žepče.

 

 

Add comment


Security code
Refresh

Izdvojeno

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga samo putem parking aparata

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga …

Iz JP „Komunalno“ Žepče, obavještavaju sve korisnike gradskih parkirališta u Žepču da će se naplata parkiranja od 01.04.2017. god. vršiti isključivo putem parking aparata.   Svi gradski parkinzi na kojima se vrši...

03-04-2017 Hits:1826 Vijesti

Read more

Izdvojeno

Papa Franjo posjetio BiH

Papa Franjo posjetio BiH

Završena je povijesna posjeta poglavara Rimokatoličke crkve Svetog Oca pape Franje Bosni i Hercegovini. Uz riječi upućene mladima naše zemlje „Vi ste proljetni cvjetovi i u vama vidim želju da...

06-06-2015 Hits:6272 Županija, BiH, okruženje, društvo ....

Read more
Untitled