GK News 2 - шаблон joomla Видео

Log in
updated 8:38 AM CEST, Sep 14, 2018

Otvorene novouređene prostorije Šahovskog kluba Žepče

User Rating:  / 1
PoorBest 

Šahovski klub Žepče konačno je dobio svoje prostorije, koje su svečano otvorene u subotu 13.05.2017. godine. Simboličnim prvim šahovskim potezom, prostorije je otvorio općinski načelnik Mato Zovko.

Nove prostorije Šahovskog kluba Žepče otvorene su u zgradi Orlovik, iza policijske stanice Žepče. Prostorije će biti namijenjene isključivo ljubiteljima šaha, članovima kluba, gdje će usavršavati svoje vještine, te sudjelovati na takmičenjima i pronositi ime našeg grada.

Predsjednik Šahovskog kluba Ivica Penić istakao je zadovoljstvo zbog novih prostorija, te najavio da će Šahovski klub uskoro imati i svoju web stranicu, gdje će zaljubljenici ovog sporta uvijek moći potražiti sve informacije na jednom mjestu.

U nedjelju, 21.05.2017. godine, će se održati i 12. Memorijalni turnir Ante Markanović, koji se tradicionalno održava svake godine, u čast tragično preminulom najboljem šahisti s područja naše općine. Turnir će se održati u restoranu California.
U razgovoru za naš radio, Penić je kazao i da je ohrabren činjenicom da sve veći broj mlađih naraštaja pokazuje interes za ovaj sport, a štoviše, za njega su zainteresirane i djevojčice, što dosad i nije bilo toliko izraženo.

 

 

Add comment


Security code
Refresh

Izdvojeno

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga samo putem parking aparata

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga …

Iz JP „Komunalno“ Žepče, obavještavaju sve korisnike gradskih parkirališta u Žepču da će se naplata parkiranja od 01.04.2017. god. vršiti isključivo putem parking aparata.   Svi gradski parkinzi na kojima se vrši...

03-04-2017 Hits:2004 Vijesti

Read more

Izdvojeno

Papa Franjo posjetio BiH

Papa Franjo posjetio BiH

Završena je povijesna posjeta poglavara Rimokatoličke crkve Svetog Oca pape Franje Bosni i Hercegovini. Uz riječi upućene mladima naše zemlje „Vi ste proljetni cvjetovi i u vama vidim želju da...

06-06-2015 Hits:6517 Županija, BiH, okruženje, društvo ....

Read more
Untitled