GK News 2 - шаблон joomla Видео

Log in
updated 8:12 AM CEST, Oct 15, 2018

Dom kulture: U subotu,10. lipnja, humanitarni plesni koncert članova LDF Žepče

User Rating:  / 0
PoorBest 

Plesni klub LDF Žepče i Dom kulture Žepče u subotu 10. lipnja, s početkom u 19.30 h organiziraju humanitarni plesni koncert članova LDF-Žepče.

Na koncertu će se predstaviti sve starosne skupine kluba iz Žepča i Brankovića, djeca koja vrijedno treniraju od desetog mjeseca prošle godine.

Na koncertu će biti prikazane sve ovosezonske koreografije s kojima su se članovi LDF-a predstavili na mnogobrojnim natjecanjima i nastupima. Također će nastupiti i ovogodišnja pobjednica Radio festivala Radio Žepča Lea Matijević, a bit će upriličena i posebna revija vjenčanica salona Lili, sponzora koncerta.

Očekuje Vas vesela, rasplesana i šarolika ekipa, ne propustite ovaj sjajan događaj za sve u Žepču – poručuju organizatori.

Ulaz je slobodan, uz napomenu da će na ulazu biti volonteri koji će prikupljati sredstva za osobe sa posebnim potrebama, stoga ste svi pozvani i dobrodošli.

 

 

Add comment


Security code
Refresh

Izdvojeno

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga samo putem parking aparata

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga …

Iz JP „Komunalno“ Žepče, obavještavaju sve korisnike gradskih parkirališta u Žepču da će se naplata parkiranja od 01.04.2017. god. vršiti isključivo putem parking aparata.   Svi gradski parkinzi na kojima se vrši...

03-04-2017 Hits:2109 Vijesti

Read more

Izdvojeno

Papa Franjo posjetio BiH

Papa Franjo posjetio BiH

Završena je povijesna posjeta poglavara Rimokatoličke crkve Svetog Oca pape Franje Bosni i Hercegovini. Uz riječi upućene mladima naše zemlje „Vi ste proljetni cvjetovi i u vama vidim želju da...

06-06-2015 Hits:6757 Županija, BiH, okruženje, društvo ....

Read more
Untitled