GK News 2 - шаблон joomla Видео

Log in
updated 9:35 AM CET, Feb 18, 2019

Obavijest žepačkim poljoprivrednicima - Besplatan štand na gradskoj tržnici u Žepču

User Rating:  / 0
PoorBest 

Poštovani poljoprivredni proizvođači,

Obavještavamo Vas da će  JP “Komunalno” d.o.o. Žepče na inicijativu LEF-a i uz suglasnost Općine Žepče omogućiti  korištenje 6 stolova na Gradskoj tržnici u Žepču bez tržne naknade.

Besplatno korištenje tržnih stolova je namijenjeno za sve poljoprivredne proizvođače sa područja Općine Žepče  koji se bave poljoprivrednom proizvodnjom na području općine Žepče, registrirali su poljoprivrednu djelatnost kao obrt ili kao poljoprivredno gazdinstvo i koji će  će na tržnici prodavati samo poljoprivredne  proizvode koje su sami proizveli. (zabranjena je preprodaja proizvoda)

Radi se o 6 stolova koji su postavljeni desno od velikog ulaza na gradsku tržnicu.

Besplatno korištenje stolova je moguće svakim radnim danom i subotom od 7,00 do 14,00 sati.

Jedan poljoprivredni proizvođač ima pravo koristiti maksimalno jedan tržni stol.

Nije moguće unaprijed rezervirati  stalno mjesto na tržnici. Ukoliko se pojavi više zainteresiranih poljoprivrednih proizvođača nego stolova, stolove će koristiti oni proizvođači koji su prije postavili svoje proizvode na stolove. Svaki poljoprivredni proizvođač dužan je vidno istaknuti naziv svoga obrta ili poljoprivrednog gazdinstva. Svi korisnici su se dužni pridržavati tržnog reda.

Kao dokaz da ste samostalni poljoprivredni proizvođač koji se bavi poljoprivrednom proizvodnjom potrebno je da uposleniku na naplati tržne takse pokažete Uvjerenje izdato izričito za ovu namjenu od strane Službe  za gospodarstvo i financije Općine Žepče.

Navedeno Uvjerenje izdaje nadležna Općinska služba na Vaš pismeni zahtjevZahtjev se može preuzeti na info pultu općine Žepče .

 

 

Add comment


Security code
Refresh

Izdvojeno

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga samo putem parking aparata

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga …

Iz JP „Komunalno“ Žepče, obavještavaju sve korisnike gradskih parkirališta u Žepču da će se naplata parkiranja od 01.04.2017. god. vršiti isključivo putem parking aparata.   Svi gradski parkinzi na kojima se vrši...

03-04-2017 Hits:2663 Vijesti

Read more

Izdvojeno

Papa Franjo posjetio BiH

Papa Franjo posjetio BiH

Završena je povijesna posjeta poglavara Rimokatoličke crkve Svetog Oca pape Franje Bosni i Hercegovini. Uz riječi upućene mladima naše zemlje „Vi ste proljetni cvjetovi i u vama vidim želju da...

06-06-2015 Hits:7746 Županija, BiH, okruženje, društvo ....

Read more
Untitled