GK News 2 - шаблон joomla Видео

Log in
updated 3:06 PM CET, Dec 17, 2018

                          

HKUD „Naši korijeni“ Bistrica pripremaju dva druženja uz izvornu pjesmu i bogat kulturno umjetnički program

User Rating:  / 1
PoorBest 

HKUD „Naši korijeni“ Bistrica u danima koji su pred nama pripremaju brojne sadržaje za sve Žepčanke i Žepčake, ali i goste sa strane.

Već u petak, 28.07.2017. godine, na redu je tradicionalno Bistričko prelo uz nastup brojnih poznatih izvođača. Tako će sve goste na platou ispred župne crkve u Bistrici zabavljati: Braća Pejinovići, Braća Geljići, Plehanski odjeci , Braća Kapular te Kiki i Matej.

Osim dobre pjesme i neizostavnog kola svi posjetitelji će moći uživati i u ukusnom zalogaju, pečenom biku kojeg su i ove godine osigurali „Bistrički zetovi“.

Tu je naravno i tradicionalna 12. Smotra hrvatskog folklora koja će se održati u nedjelju, 30.07.2017. s početkom u 17,00 sati, na kojoj će nastupiti:
HKUD „Naši korijeni“ Bistrica
IFG „Guča Gora“
KUD „Sitan tanac“ Šujica
KUD „Nijemci“ Općina Jankovci“
HKUD „Brotnjo“ Čitluk
HKUD „Nadioci“ Vitez
HKUD „Višići“ Čapljina
KUD „Ledina“ Gašinci
HKUD „Lepenica“
HKUD „Hutovo“ Neum

Smotra će krenuti defileom od Osnovne škole Žepče u 17,00 sati do platoa Doma kulture gdje će se svi KUD-ovi predstaviti sa jednom točkom, nakon čega će se vratiti do poligona OŠ gdje je predviđen bogat zabavni program.

Pokrovitelji:
Općinski načelnik, predsjednik Federacije BiH, OO HDZ BiH Žepče, Federalno ministarstvo kulture i sporta i Ministarstvo za obrazovanje, nauku, kulturu  i sport ZDK.


Svi ste pozvani i dobrodošli – poručuju iz HKUD „Naši korijeni“ Bistrica

Add comment


Security code
Refresh

Izdvojeno

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga samo putem parking aparata

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga …

Iz JP „Komunalno“ Žepče, obavještavaju sve korisnike gradskih parkirališta u Žepču da će se naplata parkiranja od 01.04.2017. god. vršiti isključivo putem parking aparata.   Svi gradski parkinzi na kojima se vrši...

03-04-2017 Hits:2341 Vijesti

Read more

Izdvojeno

Papa Franjo posjetio BiH

Papa Franjo posjetio BiH

Završena je povijesna posjeta poglavara Rimokatoličke crkve Svetog Oca pape Franje Bosni i Hercegovini. Uz riječi upućene mladima naše zemlje „Vi ste proljetni cvjetovi i u vama vidim želju da...

06-06-2015 Hits:7176 Županija, BiH, okruženje, društvo ....

Read more
Untitled