GK News 2 - шаблон joomla Видео

Log in
updated 3:06 PM CET, Dec 17, 2018

                          

ZAVRŠEN TENISKI TURNIR U GALOVCU

User Rating:  / 2
PoorBest 

Ahmed Cvrčak osvojio prvo mjesto

          Protekli vikend na Sportsko-rekreacijskom centru „Oaza mira“ Galovac odigran je III. Teniski turnir za rekreativce. Brojni zaljubljenici ovog sporta su, u protekla četiri dana, uživali igrajući tenis ali i družeći se na prelijepim sportskim terenima u Galovcu kod Novog Šehera.

          U finalnom meču, koji je odigran sinoć  (ponedjeljak, 31. 07. 2017.) sastali su se Marin Miličević iz Čustog Brda (Žepče) i Ahmed Cvrčak iz Domislice (Maglaj). Nakon potpuno izjednačenog rezultata u prva dva seta, više znanja i spretnosti je ipak pokazao Ahmed Cvrčak dobivši treći set sa 6:4 i osvojivši III. Teniski turnir za rekreativce u Galovcu.

          Treće mjesto je pripalo Jasminu Šahinoviću iz Maglaja, a od 4 do 6 mjesta su se plasirali Dražen Jozić i Ivan Spajić iz Žepča te Slaven Perković iz Ponijeva kod N. Šehera.

           Cijela organizacija turnira je protekla u vrlo lijepom i domaćinskom ozračju a organizator turnira, Planinarsko ekološko i sportsko rekreacijsko društvo „Oaza mira“ Maglaj je, uz diplome, pobjednicima osigurao i prikladne novčane nagrade te pehar za pobjednika.

            Svakako, svoju zahvlanost za pomoć u organizaciji turnira organizator upućuje svim igračima, brojnim posjetiteljima a posebne zahvale upućuje svim maglajsko-žepačkim portalima i radio postajama/stanicama koji su medijski podržali ovaj turnir te i na taj način pomogli u promociji tenisa na našim prostorima.

 

 

                                                                                                                             Marinko Kelavić, prof.

Add comment


Security code
Refresh

Izdvojeno

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga samo putem parking aparata

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga …

Iz JP „Komunalno“ Žepče, obavještavaju sve korisnike gradskih parkirališta u Žepču da će se naplata parkiranja od 01.04.2017. god. vršiti isključivo putem parking aparata.   Svi gradski parkinzi na kojima se vrši...

03-04-2017 Hits:2341 Vijesti

Read more

Izdvojeno

Papa Franjo posjetio BiH

Papa Franjo posjetio BiH

Završena je povijesna posjeta poglavara Rimokatoličke crkve Svetog Oca pape Franje Bosni i Hercegovini. Uz riječi upućene mladima naše zemlje „Vi ste proljetni cvjetovi i u vama vidim želju da...

06-06-2015 Hits:7176 Županija, BiH, okruženje, društvo ....

Read more
Untitled