GK News 2 - шаблон joomla Видео

Log in
updated 3:06 PM CET, Dec 17, 2018

                          

Željezno Polje pobjednik turnira Mjesnih Zajenica 2017.

User Rating:  / 0
PoorBest 

Još jedna nogometna priča završena u Žepču. Sinoćnjim finalnim  utakmicama na poligonu  osnovne škole završen turnir mjesnih zajednica za ovu 2017 godinu. Pobjednik turnira je ekipa Željeznog Polja.

Odigrane su utakmice za treće i prvo , odnosno drugo mjesto. Pobjednika kao i trećeplasiranu ekipu odlučili su penali. 

U utakmici za treće mjesto borile su se ekipe Selišta i Begovog Hana u kojoj su precizniji u izvođenju penala bili momci Selišta i svojoj ekipi osigurali treće mjesto. Nakon izvođenja penala Selište : Begov Han rezultat je bio 9:8.

U neizvjesnoj borbi do samoga kraja pobjednika turnira odlučio je susret ekipa Ljubne i Željeznog Polja. Nakon nerješenog rezultata pristupilo se izvođenju penala gdje su želju za pobjedom pokazale obje ekipe, ali sigurnost i preciznost bila je na strani ekipe Željeznog Polja, koja je rezultatom 4:3 osigurala titulu pobjednika.

Veliki broj posjetitelja ispratio je finalna uzbuđenja ali i sve utakmice turnira. Uz zdušno, fer i sportsko navijanje pratili su su svoje ekipe.

Fer i sportsko ponašanje kao i proteklih godina odlikovalo je sve ekipe koje su sudjelovale ove godine na turniru.

Pored pobjedničkog  pehara i zlatnih medalja za pobjednika turnira, u Željezno Polje otišle su i nagrade za najboljeg igrača i vratara, Armina Tutnjića i Emira Čolića.

Titula najboljeg  strijelca turnira pripala je Kristijanu Jukiću iz ekipe Ljubne koji je dvanaest puta loptu pospremio u protivničku mrežu.

Za Fair play ekipu turnira proglašena je ekipa MZ  Donja Ozimica.

 

 

Add comment


Security code
Refresh

Izdvojeno

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga samo putem parking aparata

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga …

Iz JP „Komunalno“ Žepče, obavještavaju sve korisnike gradskih parkirališta u Žepču da će se naplata parkiranja od 01.04.2017. god. vršiti isključivo putem parking aparata.   Svi gradski parkinzi na kojima se vrši...

03-04-2017 Hits:2341 Vijesti

Read more

Izdvojeno

Papa Franjo posjetio BiH

Papa Franjo posjetio BiH

Završena je povijesna posjeta poglavara Rimokatoličke crkve Svetog Oca pape Franje Bosni i Hercegovini. Uz riječi upućene mladima naše zemlje „Vi ste proljetni cvjetovi i u vama vidim želju da...

06-06-2015 Hits:7176 Županija, BiH, okruženje, društvo ....

Read more
Untitled