GK News 2 - шаблон joomla Видео

Log in
updated 10:52 AM CET, Dec 26, 2018

                          

Povodom 10. obljetnice smrti pripadnici udruge UNRO posjetili grob Ive Lozančića

User Rating:  / 1
PoorBest 

Povodom desete obljetnice smrti ratnog zapovjednika 111. XP generala Ive Lozančića izaslanstvo predvođeno članovima Udruge nositelja ratnih vojnih odličja HVO-a, a u kojem su bili i nekadašnji članovi zapovjedništva brigade, predstavnici Topničke bojne OS BiH iz Žepča  i drugi, jučer je položilo cvijeće i zapalilo svijeće na njegovom grobu na groblju u Novom Šeheru.

Zajedničku molitvu na grobu pokojnog Ive Lozančića predvodio je šeherski župnik fra Josip Tomas. Ovom prigodom okupljeni su se u molitvi prisjetili i svih branitelja pokopamih na šeherskom groblju, kao i svih poginulih i stradalih branitelja i civila iz proteklog rata. Nakon molitve već tradicionalno u kratkom druženju u župnom uredu u Novom Šeheru okupljeni su evocirali uspomene na ratne dane i na pokojne Ivu Lozancica Antu Jozića.

17. studenog 2007. u mjestu Janjići kod Zenice u prometnoj nesreći poginuli su general Ivo Lozančić i pukovnik Anto Jozić. 

 

 

 

 

Add comment


Security code
Refresh

Izdvojeno

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga samo putem parking aparata

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga …

Iz JP „Komunalno“ Žepče, obavještavaju sve korisnike gradskih parkirališta u Žepču da će se naplata parkiranja od 01.04.2017. god. vršiti isključivo putem parking aparata.   Svi gradski parkinzi na kojima se vrši...

03-04-2017 Hits:2464 Vijesti

Read more

Izdvojeno

Papa Franjo posjetio BiH

Papa Franjo posjetio BiH

Završena je povijesna posjeta poglavara Rimokatoličke crkve Svetog Oca pape Franje Bosni i Hercegovini. Uz riječi upućene mladima naše zemlje „Vi ste proljetni cvjetovi i u vama vidim želju da...

06-06-2015 Hits:7380 Županija, BiH, okruženje, društvo ....

Read more
Untitled