GK News 2 - шаблон joomla Видео

Log in
updated 3:35 PM CET, Dec 10, 2018

                          

UNRO HVO ZDŽ PODJELA BOŽIĆNIH I NOVOGODIŠNJIH PAKETIĆA

User Rating:  / 0
PoorBest 

Dana  16.12.2017 godine   Udruga nositelja ratnih odličja HVO Zeničko-dobojske županije    u suradnji sa Općinskom udrugom Žepče  realizirala je  „ podjelu Božićni i Novogodišnjih paketića „ za djecu članova udruge   i dio djece  razvojačenih branitelja, pripadnika HVO.

Aktivnost je  provedena   u Sali OV Žepče,  gdje je u uvodnom dijelu  nazočne pozdravio predsjednik županijske  udruge Dragan Janko,  zajedno sa predsjednikom općinske udruge Josipom Trogrlićem i tajnikom Jozom Ivandićem,  te zaželio sretne i blagoslovljene Božićne i Novogodišnje  predstojeće blagdane.

Predsjednik udruge je istaknuo,  do ovu aktivnost udruga provodi  sedmu  godinu zaredom i da će nastaviti i u budućnosti . U uvodnom dijelu programa mališane je Božićnim pjesmama uveselio Josip Tirić.

Najradosniji trenutak za mališane  je bio kada se Djeda božićnjak pojavio te uz pjesmu    podijelio paketiće  za djecu koja su se okupila u Sali OV Žepča.

Ove godine udruga  je i za roditelje koji su doveli mališane,   priredila i manji domjenak sa namjerom da svi  zajedno proslavimo dolazak Božića u naše domove.

U sklopu aktivnosti podjele Božićnih paketića  ove godina je  udruga  osigurala  100  paketića  uz pomoć ministarstva za braniteljska pitanja ZDK za djecu članova udruge i dio djece razvojačenih branitelja koji  su podijeljeni u općinama Usora, Žepče, Vareš  i Maglaj .

 

 

Izdvojeno

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga samo putem parking aparata

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga …

Iz JP „Komunalno“ Žepče, obavještavaju sve korisnike gradskih parkirališta u Žepču da će se naplata parkiranja od 01.04.2017. god. vršiti isključivo putem parking aparata.   Svi gradski parkinzi na kojima se vrši...

03-04-2017 Hits:2340 Vijesti

Read more

Izdvojeno

Papa Franjo posjetio BiH

Papa Franjo posjetio BiH

Završena je povijesna posjeta poglavara Rimokatoličke crkve Svetog Oca pape Franje Bosni i Hercegovini. Uz riječi upućene mladima naše zemlje „Vi ste proljetni cvjetovi i u vama vidim želju da...

06-06-2015 Hits:7176 Županija, BiH, okruženje, društvo ....

Read more
Untitled