GK News 2 - шаблон joomla Видео

Log in
updated 3:29 PM CET, Stu 4, 2019

Predstavnici Saveza udruženja penzionera/umirovljenika u FBiH boravili u Žepču

Korisnička ocjena:  / 1
LošeNajbolje 

Danas su predsjednik Izvršnog odbora Saveza udruženja Umirovljenika u Federaciji BiH Mehmedalija Rapa, i predsjednik Skupštine umirovljenika Omer Omerefendić, stigli u najavljenu službenu posjetu Općini Žepče, gdje su se sastali s općinskim udruženjem umirovljenika/penzionera u Žepču na čelu s predsjednikom IO Vladom Markovićem, a glavni razlog posjete odnosi se na zadatke u vezi s predstojećim izborima.

Predsjednik Skupštine umirovljenika Omer Omerefendić ovom prilikom je istaknuo dobre odnose s Općinskim udruženjem umirovljenika u Žepču, podsjetio je na usvojeni zakon o MIO i na povećanje mirovina od 15.4. za 10 % umirovljenicima koji su mirovinu stekli do 98. godine i koji su najugroženija kategorija, kao i povećanje od 5% za umirovljenike koji su mirovinu stekli do 2007. godine.

Predsjednik Izvršnog odbora Saveza udruženja Umirovljenika u Federaciji BiH Mehmedalija Rapa dodao je da sada u znatnoj mjeri smanjena razlika između najviše i najniže mirovine.

Razgovor s predsjednikom Izvršnog odbora Saveza udruženja Umirovljenika u Federaciji BiH Mehmedalijom Rapa, i predsjednikom Skupštine umirovljenika Omerom Omerefendićem poslušajte danas od 10 sati u programu Radio Žepča.

 

 

Izdvojeno

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga samo putem parking aparata

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga …

Iz JP „Komunalno“ Žepče, obavještavaju sve korisnike gradskih parkirališta u Žepču da će se naplata parkiranja od 01.04.2017. god. vršiti isključivo putem parking aparata.   Svi gradski parkinzi na kojima se vrši...

03-04-2017 Hits:3535 Vijesti

Read more

Izdvojeno

Papa Franjo posjetio BiH

Papa Franjo posjetio BiH

Završena je povijesna posjeta poglavara Rimokatoličke crkve Svetog Oca pape Franje Bosni i Hercegovini. Uz riječi upućene mladima naše zemlje „Vi ste proljetni cvjetovi i u vama vidim želju da...

06-06-2015 Hits:9081 Županija, BiH, okruženje, društvo ....

Read more
Untitled