GK News 2 - шаблон joomla Видео

Log in
updated 2:27 PM CEST, Srp 15, 2019

Šahovski klub Žepče osvojio drugo mjesto na Kupu Šahovskog saveza Herceg Bosne

Korisnička ocjena:  / 1
LošeNajbolje 

U organizaciji Šahovskog saveza Herceg Bosne od 29. travnja do 1.svibnja u hotelu Zenit u Neumu održan je Šahovski kup na kojem je sudjelovalo deset šahovskih klubova. Na ovom jakom natjecanju Šahovski Klub Žepče zauzeo je drugo mjesto. Žepačka ekipa pokazala je dobru igru, mudrost i strpljenje od koje je bila bolja samo ekipa Širokog Brijega.

Ekipu je predvodio Ivica Penić, predsjednik kluba, Marko Šimić, Džemal Morankić, Jozo Matijević te kapetan Miro Lovrić.

Treće mjesto zauzeli su članovi ŠK Hrasno iz Busovače, a zatim slijede ekipe ŠK Kiseljak, ŠK Čapljina, ŠK Jajce, ŠK Busovača, ŠK Napredak Zenica, ŠK Tomislavgrad i ŠK Kupres.
Da šah u Žepču ima svoju budućnost pokazao je Filip Perković koji je u pojedinačnoj kadetskoj konkurenciji zauzeo treće mjesto.

 

 

Izdvojeno

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga samo putem parking aparata

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga …

Iz JP „Komunalno“ Žepče, obavještavaju sve korisnike gradskih parkirališta u Žepču da će se naplata parkiranja od 01.04.2017. god. vršiti isključivo putem parking aparata.   Svi gradski parkinzi na kojima se vrši...

03-04-2017 Hits:3116 Vijesti

Read more

Izdvojeno

Papa Franjo posjetio BiH

Papa Franjo posjetio BiH

Završena je povijesna posjeta poglavara Rimokatoličke crkve Svetog Oca pape Franje Bosni i Hercegovini. Uz riječi upućene mladima naše zemlje „Vi ste proljetni cvjetovi i u vama vidim želju da...

06-06-2015 Hits:8535 Županija, BiH, okruženje, društvo ....

Read more
Untitled