GK News 2 - шаблон joomla Видео

Log in
updated 2:27 PM CEST, Srp 15, 2019

Rakitić dobio neobičan dar: Vinarija "Povratak" mu odala počast na jedinstven način

Korisnička ocjena:  / 1
LošeNajbolje 

Oduševljenje nogometnim umijećem Vatrenih na proteklom Svjetskom prvenstvu odavno je prešlo granice Hrvatske. Ivan Rakitić bio je jedan od ključnih igrača Hrvatske u Rusiji, a nakon odličnih nastupa na Mundijalu, pohvale stižu sa svih strana.

Transferi su u toku, svim igračima porasla je cijena nakon fantastične prestave i drugog mjesta na SP-u, a za Raktića se još uvijek se nagađa da bi za ogroman iznos mogao i napustiti Barcelonu.

Zaigurno ne postoji klub koji ovog Vatrenog ne bi hito imati u svojim redovima, ali dok stižu pohvale, Rakitić zasluženo odmara sa svojom obitelji, a u međuvremenu je dobio i neobičan dar.

Naime, Vinarija "Povratak" iz Žepča, odakle je Rakitićeva majka, odlučila je hrvatskom nogometašu darovati ni manje ni više nego – vinograd.

"Ponosni na sjajne rezultate koje je postigao Ivan Rakitić tijekom svoje nogometna karijere, a posebice na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, Vinarija Povratak je odlučila darovati vinograd obitelji Rakitić, na njihovoj obiteljskom zemljištu u Ponijevu. Prije nekoliko dana smo posjetili obitelj, razmijenili darove i dogovorili daljnje korake potrebne za realizaciju ovog projekta. To je najmanje što smo mogli darovati Ivanu i obitelji Rakitić, u znak zahvale za promoviranje našeg žepačkog kraja"  - poručili su iz Vinarije "Povratak"


 

Izdvojeno

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga samo putem parking aparata

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga …

Iz JP „Komunalno“ Žepče, obavještavaju sve korisnike gradskih parkirališta u Žepču da će se naplata parkiranja od 01.04.2017. god. vršiti isključivo putem parking aparata.   Svi gradski parkinzi na kojima se vrši...

03-04-2017 Hits:3116 Vijesti

Read more

Izdvojeno

Papa Franjo posjetio BiH

Papa Franjo posjetio BiH

Završena je povijesna posjeta poglavara Rimokatoličke crkve Svetog Oca pape Franje Bosni i Hercegovini. Uz riječi upućene mladima naše zemlje „Vi ste proljetni cvjetovi i u vama vidim želju da...

06-06-2015 Hits:8535 Županija, BiH, okruženje, društvo ....

Read more
Untitled