GK News 2 - шаблон joomla Видео

Log in
updated 2:27 PM CEST, Srp 15, 2019

Bajramske čestitke

Korisnička ocjena:  / 0
LošeNajbolje 

U povodu najvećeg  Muslimanskog  blagdana   Kurban Bajrama svim Muslimankama  i  Muslimanima  upućujem iskrene  čestitke .

Neka Vam ovaj blagdan  donese svako dobro, da ga provedete  u miru i sreći,    te nam svima pomogne  da pridonosimo izgradnji razumijevanja  i međusobnog poštovanja.

 OPĆINSKI NAČELNIK

    Mato Zovko

 

Neka ovaj veliki blagdan obasja naše kuće i naša srca ljubavlju, slogom i tolerancijom. Najveća vrijednost Bosne i Hercegovine je njen multietnički karakter koji stalno treba njegovati i razvijati.
Želim da Kurban Bajram dočekamo u miru, dobrom zdravlju, veselo i berićetno. Zajednički moramo biti spremni na žrtvu kako bi naše društvo učinili boljim i pravednijim. Nikada nemojte zaboraviti da radost Bajrama podijelite sa komšijama, siromašnim, bolesnim i sa onim koji su ostali bez svojih kuća tragajući za boljim i pravednijim životom.
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN
 
 PREDSJEDAVAJUĆI OPĆINSKOG VIJEĆA
         Muhamed Jusufović
 
Željama se pridružuje i zepceonline.
 

Izdvojeno

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga samo putem parking aparata

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga …

Iz JP „Komunalno“ Žepče, obavještavaju sve korisnike gradskih parkirališta u Žepču da će se naplata parkiranja od 01.04.2017. god. vršiti isključivo putem parking aparata.   Svi gradski parkinzi na kojima se vrši...

03-04-2017 Hits:3116 Vijesti

Read more

Izdvojeno

Papa Franjo posjetio BiH

Papa Franjo posjetio BiH

Završena je povijesna posjeta poglavara Rimokatoličke crkve Svetog Oca pape Franje Bosni i Hercegovini. Uz riječi upućene mladima naše zemlje „Vi ste proljetni cvjetovi i u vama vidim želju da...

06-06-2015 Hits:8536 Županija, BiH, okruženje, društvo ....

Read more
Untitled