GK News 2 - шаблон joomla Видео

Log in
updated 2:27 PM CEST, Srp 15, 2019

"Gromovnik" iz Novog Šehera sudjelovao na Državnoj smotri folklora

Korisnička ocjena:  / 1
LošeNajbolje 

Kao jedini predstavnik iz Zeničko-dobojskog kantona, HKUD "Gromovnik" iz Novog Šehera nastupilo je u subotu, 11. svibnja, u Mostaru na Državnoj smotri izvornog folklora Hrvata u BiH.

Smotra je počela mimohodom Kulturno umjetničkih društava ulicama Mostara, a nakon toga u 18 sati uslijedili su njihovi nastupi u velikoj dvorani Hrvatskog doma "Herceg Stjepan Kosača". Izvedbom svatovskih običaja Žepačko-maglajskog kraja sa završnim kolom "Maglajka" članovi Gromovnika su na dojmljiv način pokazali tradiciju hrvatskog naroda iz ovog dijela BiH.

Smotru folklora je otvorio Dragan Čović, predsjednik HNS-a, a nakon nastupa za sudionike ove manifestacije upriličen je i koncert poznate hrvatske klape Contra.

 

 

 

Izdvojeno

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga samo putem parking aparata

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga …

Iz JP „Komunalno“ Žepče, obavještavaju sve korisnike gradskih parkirališta u Žepču da će se naplata parkiranja od 01.04.2017. god. vršiti isključivo putem parking aparata.   Svi gradski parkinzi na kojima se vrši...

03-04-2017 Hits:3116 Vijesti

Read more

Izdvojeno

Papa Franjo posjetio BiH

Papa Franjo posjetio BiH

Završena je povijesna posjeta poglavara Rimokatoličke crkve Svetog Oca pape Franje Bosni i Hercegovini. Uz riječi upućene mladima naše zemlje „Vi ste proljetni cvjetovi i u vama vidim želju da...

06-06-2015 Hits:8535 Županija, BiH, okruženje, društvo ....

Read more
Untitled