GK News 2 - шаблон joomla Видео

Log in
updated 3:29 PM CET, Stu 4, 2019

PROMOCIJA KNJIGE „I TO JE GALOVAC“

Korisnička ocjena:  / 4
LošeNajbolje 

U ponedjeljak, 22. 07. 2019. godine u Svadbenom salonu „Villa Rossi“ u Novom Šeheru upriličena je promocija knjige pod nazivom „I to je Galovac“. Autor knjige Ilija Ivešić iz Galovca kod N. Šehera nije krio svoju radost zbog tako velikog broja posjetitelja ali i zadovoljstvo  što je i na ovakav način ovjekovječio svoju ljubav prema rodnom selu, prema svome Galovcu.

Promotorica knjige, profesorica Tanja Žilić, je  na poseban način dala svoj osvrt na književni prvijenac Ivešića te naglasila da ovo nije samo priča o ovom malenom i impozantnom selu,  Galovcu već priča o mnogim sudbinama koje se mogu nazvati „Galovac“-prkoseći neprolaznosti u ovom prolaznom vremenu.

Fra Vinko Ćuro je javno čestitao autoru knjige „I to je Galovac“ na vrlo smjelom književnom izričaju  s kojim čuva od zaborava one „male“ obične ljude koji su, u datom vremenu, ostavili neizbrisiv trag u jednom selu ili cijeloj župi.

 

                                                                                                                             Marinko Kelavić, prof.

Izdvojeno

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga samo putem parking aparata

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga …

Iz JP „Komunalno“ Žepče, obavještavaju sve korisnike gradskih parkirališta u Žepču da će se naplata parkiranja od 01.04.2017. god. vršiti isključivo putem parking aparata.   Svi gradski parkinzi na kojima se vrši...

03-04-2017 Hits:3746 Vijesti

Read more

Izdvojeno

Papa Franjo posjetio BiH

Papa Franjo posjetio BiH

Završena je povijesna posjeta poglavara Rimokatoličke crkve Svetog Oca pape Franje Bosni i Hercegovini. Uz riječi upućene mladima naše zemlje „Vi ste proljetni cvjetovi i u vama vidim želju da...

06-06-2015 Hits:9283 Županija, BiH, okruženje, društvo ....

Read more
Untitled