GK News 2 - шаблон joomla Видео

Log in
updated 3:29 PM CET, Stu 4, 2019

Povodom 100 godina kluba odigrana utakmica GNK Dinamo - NK Žepče

Korisnička ocjena:  / 1
LošeNajbolje 

Povodom obilježavanje 100. godišnjice postojanja Nogometnog kluba Žepče, danas, 10.10.2019. godine u goste je stigao zagrebački Dinamo.

Program obilježavanja stote obljetnice kluba je započeo Svečanom akademijom u 14 sati u Domu kulture Žepče. Za ovu veliku obljetnicu je izdata fotomonografija „100 godina žepačkog nogometa“ koju je prisutnima predstavio urednik Vlado Marković. Osobito se osvrnuo na povijest i igrače kluba, ali i povijest nogometa u Žepču gdje je prije 100 godina stigla prva nogometna lopta a ubrzo formiran i klub SAŠK Građanski koji je kroz povijest više puta mijenjao ime do današnjeg naziva NK Žepče. Marković je naveo kako posjedujemo bogatu nogometnu tradiciju, te je mladim naraštajima kluba poželio još više uspjeha u budućnosti.

Predsjednik kluba, Miroslav Ilić je igračima, članovima, upravi NK Žepče kao i svim građanima čestitao stotu obljetnicu žepačkog nogometa. Istaknuo je kako je ponosan što je na čelnoj klupskoj dužnosti u vrijeme ove velike obljetnice te se zahvalio svima koji su na bilo koji način pomogli da klub dočeka svoj stoti rođendan.

Nakon svečane akademije upriličen je sastanak sa upravom GNK Dinamo u uredu općinskog načelnika Mate Zovke. Općinski načelnik je gostima predstavio općinu Žepče i uručio prigodne poklone.

Prije samog početka utakmice, predsjednik NK Žepče Miroslav Ilić je uručio zahvalnicu upravitelju GNK Dinamo Mirku Barišiću. Barišić je za stoti rođendan klubu poklonio 50 vrhunskih profesionalnih sportskih lopti. Dugo najavljivani susret GNK Dinamo i NK Žepče je započeo u 16:30 na nogometnom stadionu u Žepču sa tribinama punim gledatelja, a završio je rezultatom 2:0 za goste.

 

Izdvojeno

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga samo putem parking aparata

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga …

Iz JP „Komunalno“ Žepče, obavještavaju sve korisnike gradskih parkirališta u Žepču da će se naplata parkiranja od 01.04.2017. god. vršiti isključivo putem parking aparata.   Svi gradski parkinzi na kojima se vrši...

03-04-2017 Hits:3746 Vijesti

Read more

Izdvojeno

Papa Franjo posjetio BiH

Papa Franjo posjetio BiH

Završena je povijesna posjeta poglavara Rimokatoličke crkve Svetog Oca pape Franje Bosni i Hercegovini. Uz riječi upućene mladima naše zemlje „Vi ste proljetni cvjetovi i u vama vidim želju da...

06-06-2015 Hits:9283 Županija, BiH, okruženje, društvo ....

Read more
Untitled