GK News 2 - шаблон joomla Видео

Log in
updated 3:29 PM CET, Stu 4, 2019

Štedite vodu

Korisnička ocjena:  / 6
LošeNajbolje 

Iz JP „Komunalno“ d.o.o. Žepče


PONOVNO MOLE I OBAVJEŠTAVAJU GRAĐANE OPĆINE ŽEPČE

koji koriste vodu iz gradskog vodovoda da je uslijed velikih vrućina koje graniče sa proglašenjem elementarne nepogode i nekontrolirane potrošnje vode došlo do ozbiljnog manjka vode u bazenima.
 
Još jednom mole građane da se suzdrže od zalijevanja bašti, punjenja bazena za kupanje i sl. kako bi se nastavila daljnja redovna isporuka vodom, te izbjegla redukcija vode do koje će sigurno doći ukoliko se nastavi sa velikom potrošnjom.

Također se mole građani koji imaju pokvarene česme, vodokotliće i slično da iste što prije poprave, jer se uslijed takvih kvarova bespotrebno troši veća količina vode.
 

Izdvojeno

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga samo putem parking aparata

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga …

Iz JP „Komunalno“ Žepče, obavještavaju sve korisnike gradskih parkirališta u Žepču da će se naplata parkiranja od 01.04.2017. god. vršiti isključivo putem parking aparata.   Svi gradski parkinzi na kojima se vrši...

03-04-2017 Hits:3595 Vijesti

Read more

Izdvojeno

Papa Franjo posjetio BiH

Papa Franjo posjetio BiH

Završena je povijesna posjeta poglavara Rimokatoličke crkve Svetog Oca pape Franje Bosni i Hercegovini. Uz riječi upućene mladima naše zemlje „Vi ste proljetni cvjetovi i u vama vidim želju da...

06-06-2015 Hits:9131 Županija, BiH, okruženje, društvo ....

Read more
Untitled