GK News 2 - шаблон joomla Видео

Log in
updated 2:27 PM CEST, Srp 15, 2019

Živko Budimir pomilovao opasnog kriminalca

Korisnička ocjena:  / 1
LošeNajbolje 

Predsjednik FBiH Živko Budimir pomilovao je svojom odlukom jednog od najopasnijih kriminalaca u BiH, Merseda Hadžića zvani Mirso Švicarac, koji se u KPZ-u Zenica nalazio na održavanju dvoipogodišnje kazne za pokušaj ubistva Fatmira Mujaja u sarajevskom klubu “Incognito” krajem 2008. godine.

Tako je Mirso Švicarac, koji slovi za člana zločinačke organizacije Zijada Zike Turkovića, otpušten iz KPZ-a Zenica još jučer u poslijepodnevnim satima.

Budimir je, kako saznajemo, ovu odluku donio uprkos negativnom mišljenju Kantonalnog suda u Sarajevu jer se protiv Hadžića vodi nekoliko postupaka za teška krivična djela ubistvo i pokušaj ubojstva.
 

Opširnije čitajte sutra u printanom izdanju "Dnevnog avaza".

(avaz.ba)

 

Izdvojeno

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga samo putem parking aparata

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga …

Iz JP „Komunalno“ Žepče, obavještavaju sve korisnike gradskih parkirališta u Žepču da će se naplata parkiranja od 01.04.2017. god. vršiti isključivo putem parking aparata.   Svi gradski parkinzi na kojima se vrši...

03-04-2017 Hits:3116 Vijesti

Read more

Izdvojeno

Papa Franjo posjetio BiH

Papa Franjo posjetio BiH

Završena je povijesna posjeta poglavara Rimokatoličke crkve Svetog Oca pape Franje Bosni i Hercegovini. Uz riječi upućene mladima naše zemlje „Vi ste proljetni cvjetovi i u vama vidim želju da...

06-06-2015 Hits:8535 Županija, BiH, okruženje, društvo ....

Read more
Untitled