GK News 2 - шаблон joomla Видео

Log in
updated 3:29 PM CET, Stu 4, 2019

Djeci članova Udruge nositelja ratnih odličja HVO ZDŽ podijeljeno 35 školskih torbi

Korisnička ocjena:  / 6
LošeNajbolje 

 

 

 

Udruga nositelja ratnih odličja HVO ZDŽ i Udruga nositelja ratnih odličja HVO Žepče, djeci članova spomenute Udruge, kao i djeci razvojačenih branitelja bez uposlenja ili višečlane obitelji podijelila je 35 školskih torbi sa kompletnim školskim priborom.

Podjela torbi je izvršena u petak, 5. listopada 2012. godine u sali Općinskog vijeća Žepče s ciljem poticaja na ostvarivanje još boljih školskih rezultata u tekućoj školskoj godini.

Školske torbe djeci su uručili predsjednik Udruge nositelja ratnih odličja HVO ZDŽ Dragan Janko, predsjednik Skupštine Stanko Knežević i predsjednik Udruge nositelja ratnih odličja HVO Žepče Josip Trogrlić.

 
Ova podjela torbi je nastavak aktivnosti koje su započele u protekloj godini kada je podijeljeno 20 školskih torbi za djecu branitelja.

U narednom periodu, Udruga planira provesti slične aktivnosti u cilju pružanja pomoći razvojačenim braniteljima i njihovim obiteljima.

“Ovom gestom Udruga nositelja ratnih odličja HVO ZDŽ želi pokazati da ista ne djeluje samo u okviru svog članstva, nego da je i naša briga cjelokupna braniteljska populacija, a osobito ona koja je neuposlena i nema stalnih primanja. Predstavnici Udruge žale što ova aktivnost nije provedena prije početka školske godine. Nije se mogla realizirati zbog nedostatka financijskih sredstava, koja su naknadno osigurana iz sredstava koje je dodijelilo Ministarstvo za boračka pitanja ZDŽ”- istaknuo je predsjednik Udruge nositelja ratnih odličja HVO ZDŽ Dragan Janko.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ovom prigodom predstavnici Udruge su se zahvalili svima onima koji su do sada pomogli u njenoj organizaciji, financiranju i djelovanju, kao i svima onima koji će prepoznati ovu Udrugu kao partnera u realizaciji različitih vidova projekata u cilju pomoći braniteljskoj populaciji, jer Udruga funkcionira na volonterskoj osnovi, a financira se od sredstava članarine, donacija i sredstava Ministarstva za boračka pitanja ZDŽ kroz realizaciju odobrenih projekata.

"Također, pozivamo nadležne da poduzmu sve aktivnosti i ovu Udrugu uvrste ravnopravno s drugim braniteljskim udrugama na području ZDŽ što bi joj  omogućilo da ostvari još bolje i značajnije rezultate"- kazao je Dragan Janko.

Ovom prigodom upućena je zahvala Općini Žepče, kao i Ministarstvu za boračka pitanja ZDŽ na potpori pri djelovanju Udruge.

 

 

 

Izdvojeno

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga samo putem parking aparata

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga …

Iz JP „Komunalno“ Žepče, obavještavaju sve korisnike gradskih parkirališta u Žepču da će se naplata parkiranja od 01.04.2017. god. vršiti isključivo putem parking aparata.   Svi gradski parkinzi na kojima se vrši...

03-04-2017 Hits:3593 Vijesti

Read more

Izdvojeno

Papa Franjo posjetio BiH

Papa Franjo posjetio BiH

Završena je povijesna posjeta poglavara Rimokatoličke crkve Svetog Oca pape Franje Bosni i Hercegovini. Uz riječi upućene mladima naše zemlje „Vi ste proljetni cvjetovi i u vama vidim želju da...

06-06-2015 Hits:9129 Županija, BiH, okruženje, društvo ....

Read more
Untitled