GK News 2 - шаблон joomla Видео

Log in
updated 9:35 AM CET, Feb 18, 2019

RAŽ: Predstavljeni investicijski potencijali Žepča njemačkim gospodarstvenicima

  • Published in Biznis

U organizaciji Predstavništva njemačke privrede u BiH (AHK) i u suradnji s Agencijom za privrednu podršku pokrajine Sachsen, u Sarajevu je 4. i 5. rujna boravila privredna delegacija iz Njemačke

u kojoj su bili predstavnici kompanija:

 

•    Iproplan Planungsgesellschaft mbH
•    GFC Antriebssysteme GmbH
•    Leipziger Energiewirtschaft mbH
•    Prinz Deutschland GmbH
•    Industrijske i trgovinske komore Dresden

Povodom posjete ovih kompanija koje posluju u oblasti energetske efikasnosti, obnovljivih izvora energije, proizvodnje strojeva i građevinske tehnike u Sarajevu je održana kooperativna burza zbog uspostavljanja poslovnih kontakata i razmatranja moguće poslovne suradnje s poduzećima iz Bosne i Hercegovine.

Delegaciji se predstavilo 55 domaćih kompanija, između ostalih i nekoliko poduzeća iz općine Žepče i Razvojna agencija Žepče.

Direktorica Branka Janko sa projekt menadžerima Majom Jukić i Jugoslavom  Sarajlićem održala je sastanke sa svim predstavnicima njemačkih poduzeća, predstavivši  mogućnosti poslovne suradnje, odnosno gospodarske sektore, troškove poslovanja i investicijske potencijale Žepča.

S predstavnicima Agencije za privrednu podršku pokrajine Sachsen i industrijske i trgovinske komore Dresdena razgovaralo se o daljnjim oblicima povezivanja njemačkih i žepačkih poduzeća kroz organiziranje poslovnih događaja i studijskih putovanja.

Dogovoren je  nastavak i intenziviranje razgovora oko pripreme zajedničkog poslovnog susreta kompanija sa ovih područja koji se očekuju početkom naredne godine.

Ovim putem podsjećamo žepačka poduzeća koja su bila spriječena prisustvovati ovim susretima, a žele kontaktirati navedene njemačke kompanije, da na zahtjev možemo proslijediti kontakte za buduću poslovnu suradnju. (RAŽ)

Add comment


Security code
Refresh

Izdvojeno

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga samo putem parking aparata

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga …

Iz JP „Komunalno“ Žepče, obavještavaju sve korisnike gradskih parkirališta u Žepču da će se naplata parkiranja od 01.04.2017. god. vršiti isključivo putem parking aparata.   Svi gradski parkinzi na kojima se vrši...

03-04-2017 Hits:2664 Vijesti

Read more

Izdvojeno

Papa Franjo posjetio BiH

Papa Franjo posjetio BiH

Završena je povijesna posjeta poglavara Rimokatoličke crkve Svetog Oca pape Franje Bosni i Hercegovini. Uz riječi upućene mladima naše zemlje „Vi ste proljetni cvjetovi i u vama vidim želju da...

06-06-2015 Hits:7747 Županija, BiH, okruženje, društvo ....

Read more
Untitled