GK News 2 - шаблон joomla Видео

Log in
updated 9:35 AM CET, Feb 18, 2019

„Jelinak“ d.o.o. proslavio 20 godina uspješnog poslovanja

  • Published in Biznis

Na isteku 2014. godine, 31. prosinca, u prostorijama prijevozničkog poduzeća „Jelinak“ d.o.o., održana je svečanost obilježavanja 20 godina uspješnog poslovanja.

Proslavu jubileja 20-ogodišnjice postojanja društva obilježio  je svečani prijem, kojemu su nazočili brojni prijetelji firme, radnici, poslovni partneri, kao i uglednici iz javnog i političkog života općine.

Na proslavi  je, uz druženje, svečani ručak i darove, prezentirana  i specijalna rakija jabukovača „Jelinak- 20 godina putovanja“.

Prijevozničko poduzeće "Jelinak" d.o.o. nastalo je 1994. godine, a tijekom 20 godina postojanja  iz malog obiteljskog poduzeća razvilo se u uspješno međunarodno autobusno društvo, koje svojom kvalitetom usluga i prijevoza udovoljava europskim standardima. 

 Neprestanim ulaganjem u novi vozni park i proširenjem usluga, prateći potrebe i očekivanja korisnika, "Jelinak" d.o.o. doživljava stalni rast. Tome su prvenstveno pridonijeli znanje, iskustvo, kvalitetan vozni park, ljubazno osoblje te sigurnost, udobnost i komfor.

Tvrtka danas upošljava 30-tak djelatnika, ima 20-tak autobusa i mini buseva.

 „Nije bilo lako. Bilo je raznih uspona i padova u ovih 20 godina poslovanja. Bez obzira na sve nedaće koje su pratile kompletnu branšu u prethodnom razdoblju,  dokazali smo da se predanim i upornim radom,  trudom i zalaganjem, može izaći na kraj sa svim problemima i postići značajan poslovni rezultat, kao i kontinuiran kvantitativni i kvalitativni rast“ – kazao je Mario Adžić, osvrnuvši se na period od osnutka poduzeća do danas.


Add comment


Security code
Refresh

Izdvojeno

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga samo putem parking aparata

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga …

Iz JP „Komunalno“ Žepče, obavještavaju sve korisnike gradskih parkirališta u Žepču da će se naplata parkiranja od 01.04.2017. god. vršiti isključivo putem parking aparata.   Svi gradski parkinzi na kojima se vrši...

03-04-2017 Hits:2664 Vijesti

Read more

Izdvojeno

Papa Franjo posjetio BiH

Papa Franjo posjetio BiH

Završena je povijesna posjeta poglavara Rimokatoličke crkve Svetog Oca pape Franje Bosni i Hercegovini. Uz riječi upućene mladima naše zemlje „Vi ste proljetni cvjetovi i u vama vidim želju da...

06-06-2015 Hits:7748 Županija, BiH, okruženje, društvo ....

Read more
Untitled