GK News 2 - шаблон joomla Видео

Log in
updated 9:35 AM CET, Feb 18, 2019

Dodijeljena nagrada "Stvaratelji stoljeća"

  • Published in Biznis

               

Općina Žepče i Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče dobile nagradu i priznanje „STVARATELJI STOLJEĆA“ za doprinos razvoju poduzetništva u Jugoistočnoj Europi.

 

Međunarodni Komitet za dodjelu nagrada i priznanja „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“ dodijelio je nagradu općinama Žepče, Teslić i Tešanj za razvoj poduzetništva u Jugoistočnoj Europi.Istu nagradu je dobila i Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče.

Za dodjelu nagrada u 2014 godini ukupno je bilo nominirano 340 kandidata iz 9 zemalja (Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Kosovo, Makedonija, Njemačka, Srbija, Slovenija i Švedska), a međunarodni Komitet za dodjelu nagrada je dodijelio 63 nagrade u 4 kategorije.

Nagrade su dodijeljene u sljedećim kategorijama: Nagrada za životno djelo u poduzetništvu; Nagrada za razvoj ideja, inovacije i investicije u poduzetništvu; Nagrada za doprinos razvoju poduzetništva u Jugoistočnoj Evropi; Nagrada za doprinos promociji poduzetništva u Jugoistočnoj Evropi.

Dodjela nagrada održava se u okviru projekta „Promocija i nagrađivanje najzaslužnijih za razvoj poduzetništva na području Jugoistočne Europe“, koji zajednički implementiraju Međunarodni ekonomski forum „Perspektive“ Sarajevo/Dubrovnik, INDUCO d.o.o. Beograd/Slavonski Brod i Promo-Global d.o.o. Zagreb/Novi Sad.

Svečanost dodjele nagrada i priznanja „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“ će biti održana u Dubrovniku od 26. - 28. Marta/Ožujka 2015. godine. Organizatori najavljuju da će Svečanosti prisustvovati oko 250 uzvanica: Predsjednica RH i Predsjednik Vlade RH, Ministri za poduzetništvo i privredu / gospodarstvo / poljoprivredu / turizam zemalja iz kojih su laureati, zatim pripadnici diplomatskog zbora – diplomatskih misija u RH i zemalja iz kojih su laureati, te predstavnici/direktori i urednici medija i nevladinih organizacija iz regije Jugoistočne Europe.

Paralelno će biti održan i Regionalni summit poduzetnika Jugoistočne Europe „300 NAJBOLJIH“ te Međunarodni panel eksperata pod nazivom „KUDA IDE SVJETSKA EKONOMIJA – EKONOMIJA BUDUĆNOSTI?!

Add comment


Security code
Refresh

Izdvojeno

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga samo putem parking aparata

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga …

Iz JP „Komunalno“ Žepče, obavještavaju sve korisnike gradskih parkirališta u Žepču da će se naplata parkiranja od 01.04.2017. god. vršiti isključivo putem parking aparata.   Svi gradski parkinzi na kojima se vrši...

03-04-2017 Hits:2663 Vijesti

Read more

Izdvojeno

Papa Franjo posjetio BiH

Papa Franjo posjetio BiH

Završena je povijesna posjeta poglavara Rimokatoličke crkve Svetog Oca pape Franje Bosni i Hercegovini. Uz riječi upućene mladima naše zemlje „Vi ste proljetni cvjetovi i u vama vidim želju da...

06-06-2015 Hits:7746 Županija, BiH, okruženje, društvo ....

Read more
Untitled