GK News 2 - шаблон joomla Видео

Log in
updated 3:35 PM CET, Dec 10, 2018

                          

Četvrta pobjeda u nizu za žepačke rukometaše

User Rating:  / 1
PoorBest 

Da su žepački rukometaši „uhvatili“ nezaustavljivi pobjedonosni niz, svjedoči i večerašnja pobjeda na uvijek iscrpljujućem i neugodnom gostovanju u Bihaću.

Naime, u okviru 7. kola Prve lige FBiH skupina Sjever, momci Envera Bajraktarevića su večeras u Bihaću bili bolji od istoimenog domaćeg kluba rezultatom 29:37.

Iako izmoreni od dugog i iscrpljujućeg putovanja, žepčaci su bišćanima pokazali da su ekipa na koju se i te kako treba računati. Publika u dvorani „Luke“ je svjedočila  dominaciji gostujućih igrača koji su prvo poluvrijeme utakmice riješili u svoju korist sa pet golova razlike 11:6.

Dobra igra u napadu i disciplinirana obrana Žepčaka, domaćinima nije davala izglede ni u nastavku utakmice, tako da su gosti iz Žepča na kraju susreta došli do velikih osam golova prednosti.

Najraspoloženiji u RK „Žepče“ večeras je bio Darko Matijević koji je postigao 9 golova, te Marko Mrkonjić sa 7 i Stjepan Jozinović sa 6 golova. U listu strijelaca još su se upisali; Alen Marković sa 5, Luka Lovrić i Slaven Barbarić sa 3 postignuta gola, Ante Dragičević sa 2 i Stjepan Keškić i Stjepan Malbašić sa po jednim postignutim golom.

Kod domaće ekipe iz Bihaća vrijedi izdvojiti Edina Begića sa 6, te Amela Burzića i Islama Handukića sa 5 postignutih golova.

Add comment


Security code
Refresh

Izdvojeno

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga samo putem parking aparata

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga …

Iz JP „Komunalno“ Žepče, obavještavaju sve korisnike gradskih parkirališta u Žepču da će se naplata parkiranja od 01.04.2017. god. vršiti isključivo putem parking aparata.   Svi gradski parkinzi na kojima se vrši...

03-04-2017 Hits:2340 Vijesti

Read more

Izdvojeno

Papa Franjo posjetio BiH

Papa Franjo posjetio BiH

Završena je povijesna posjeta poglavara Rimokatoličke crkve Svetog Oca pape Franje Bosni i Hercegovini. Uz riječi upućene mladima naše zemlje „Vi ste proljetni cvjetovi i u vama vidim želju da...

06-06-2015 Hits:7176 Županija, BiH, okruženje, društvo ....

Read more
Untitled