GK News 2 - шаблон joomla Видео

Log in
updated 3:06 PM CET, Dec 17, 2018

                          

Nove medalje za djevojke iz KK „Viktoria“ Žepče

User Rating:  / 1
PoorBest 

U subotu, 05.11.2016., tri članice KK „Viktoria“ Žepče nastupile su na IV Grawe Energija međunarodnom karate kupu u Banja Luci na kojem je pored njih, nastupilo 116 klubova iz devet europskih država.

Leonora Jakić u kategoriji juniorke, nakon tri dobivena meča protiv natjecateljica iz Hrvatske, BiH i Italije, u finalu se borila s natjecateljicom iz Crne Gore, koja je na žalost imala više sreće, te je Leonora na kraju završila na drugom mjestu i okitila se srebrnom medaljom.

Josipa Adžić u kategoriji kate kadetkinje, pobijedila se svoje protivnice iz Hrvatske, BiH i Crne Gore, ali je u repasažu protiv natjecateljice iz BiH, ipak osvojila treće mjesto i brončanu medalju.

Također, u istoj kategoriji Matea Radić, nakon tri dobivene borbe protiv djevojaka iz Hrvatske, Srbije i Crne i Gore, u repasažu protiv djevojke iz Crne Gore, kao i njezina kolegica Josipa, osvaja treće mjesto i brončanu medalju.

Ekipno su djevojke u kategoriji juniorki, prvi meč odradile uspješno protiv ekipe iz Njemačke, te su u finalnom meču protiv ekipe iz Crne Gore briljirale rezultatom 5:0 što im je donijelo i zlatnu medalju.

Iz kluba poručuju da nema odmora, jer već naredni tjedan ih čeka Državno prvenstvo u Tuzli, na kojem se nadaju dobrom rezultatu koji bi im osigurao nastup na Balkanskom prvenstvu koje će se ove godine održati u Sarajevu.

 

Add comment


Security code
Refresh

Izdvojeno

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga samo putem parking aparata

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga …

Iz JP „Komunalno“ Žepče, obavještavaju sve korisnike gradskih parkirališta u Žepču da će se naplata parkiranja od 01.04.2017. god. vršiti isključivo putem parking aparata.   Svi gradski parkinzi na kojima se vrši...

03-04-2017 Hits:2341 Vijesti

Read more

Izdvojeno

Papa Franjo posjetio BiH

Papa Franjo posjetio BiH

Završena je povijesna posjeta poglavara Rimokatoličke crkve Svetog Oca pape Franje Bosni i Hercegovini. Uz riječi upućene mladima naše zemlje „Vi ste proljetni cvjetovi i u vama vidim želju da...

06-06-2015 Hits:7176 Županija, BiH, okruženje, društvo ....

Read more
Untitled