GK News 2 - шаблон joomla Видео

Log in
updated 1:05 PM CEST, May 14, 2019

Najveći projekat za mlade u BiH, Rukomet u Srcu 2017., tri grada, tri dvorane, tri domaćina ..

User Rating:  / 0
PoorBest 

Na sastanku organizacionog odbora Međunarodnog rukometnog turnira Rukomet u Srcu dogovoreno je da od ove godine u organizaciju turnira bude uključen RK Maglaj. Uključenjem RK Maglaj naš turnir se podiže na jedan veći nivo, jer će se turnir igrati u tri grada, tri dvorane i organizovat će ga tri prijateljska kluba.

Sigurni smo da ovakav sportski projekt za mlade, koji organizuje tri grada, nema u našoj državi, a možda i u regiji, što turniru Rukomet u Srcu daje značaj više. RK Maglaj od sad ravnopravno učestvuje u svim odlukama organizacionog odbora turnira, te od ove sezone turnir dobija naziv:

Međunarodni rukometni turnir RUKOMET U SRCU Zavidovići - Žepče - Maglaj 2017.

Nadamo se da će naš turnir, odnosno projekat tri rukometna grada,  prepoznati svi nivoi vlasti u BiH i dati nam podršku.

 

Organizacioni odbor Međunarodnog rukometnog turnira Zavidovići - Žepče - Maglaj  „RUKOMET U SRCU“ obavještava sve ljubitelje rukometa da će 4. po redu turnir biti održan 21., 22. i 23.04.2017. godine. Pohvale, koje smo dobili vezano za organizaciju turnira prošle godine, nas motivišu da ove godine turnir bude još bolji i kvalitetniji. Turnir će biti organizovan u dvije uzrasne kategorije:

-dječaci 2000/01 godišta 

-dječaci 2002/03 godišta

U narednom periodu ćemo vas opširnije obavijestiti o svim detaljima vezanim za naš turnir, kao i ovogodišnjim učesnicima turnira. Prošle godine turnir je po kvaliteti bio jedan od najboljih u BiH i regionu, te ćemo i ove godine ugostiti najkvalitetnije klubove regije, izjavio nam je prof. Haris Galijašević, voditelj projekta "Rukomet u srcu".

 

Add comment


Security code
Refresh

Izdvojeno

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga samo putem parking aparata

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga …

Iz JP „Komunalno“ Žepče, obavještavaju sve korisnike gradskih parkirališta u Žepču da će se naplata parkiranja od 01.04.2017. god. vršiti isključivo putem parking aparata.   Svi gradski parkinzi na kojima se vrši...

03-04-2017 Hits:2890 Vijesti

Read more

Izdvojeno

Papa Franjo posjetio BiH

Papa Franjo posjetio BiH

Završena je povijesna posjeta poglavara Rimokatoličke crkve Svetog Oca pape Franje Bosni i Hercegovini. Uz riječi upućene mladima naše zemlje „Vi ste proljetni cvjetovi i u vama vidim želju da...

06-06-2015 Hits:8172 Županija, BiH, okruženje, društvo ....

Read more
Untitled