GK News 2 - шаблон joomla Видео

Log in
updated 8:35 AM CEST, Apr 9, 2019

                                                                                 

RK Žepče: Kadeti 7. a mlađi kadeti 6. na 7. Međunarodnom turniru prijateljstva Zenica 2017.

User Rating:  / 0
PoorBest 


U sjeni Svjetskog rukometnog prvenstva koje se upravo održava u Francuskoj, u Zenici je od 12. do 15. siječnja održan 7. “Handbal Cup – Međunarodni rukometni turnir prijateljstva  Zenica 2017.” na kojem je nastupilo 35 ekipa iz Slovenije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Utakmice u kategorijama predpionira, pionira, kadeta i seniora igrane su u dvorani Bilmišće i u Gradskoj Areni Zenica.

Kombinirani sastav juniora i kadeta RK Žepče osvoji je 7. mjesto pobijedivši RK Nexe iz Našica rezultatom 24:16 (10:7). Pobjedom u razigravanju za 7. mjesto popravljen je loš dojam iz skupine, gdje su žepački rukometaši poraženi od finalista turnira, ekipa Reprezentacije Dubrovačko Neretvanske županije i tradicionalno neugodne Krivaje iz Zavidovića.

Nešto bolji dojam ostavili naši mlađi kadeti koji su u grupnoj fazi ostvarili polovičan uspjeh, pobijedivši domaćina i vršnjake iz Tuzle, dok su rezultatsi neizvjesnim utakmicama poraženi od ekipa iz Hrvatske, RK Đakova i ŠR Metkovića. Mlađi kadeti su u jakoj konkurenciji zauzeli solidno 6.mjesto.

Pobjednici po kategorijama su: RK Bjelovar (seniori), RK Krivaja Zavidovići (kadeti), RK Đakovo (pioniri) i  ŠR Metković (predpioniri).

U konkurenciji seniora 1. je ekipa RK Bjelovar, 2. RK Iskra Bugojno a 3. ŠR Čelik Junior. Najbolji igrača u ovoj kategoriji je Benjamin Muslić (ŠR Čelik Junior), najbolji strijelac Ivan Čujić (RK Bjelovar), najbolji vratar Alen Čaber (RK Iskra Bugojno).

U kategoriji kadeta (1999./2000. godište) prva je ekipa Krivaje iz Zavidovića, druga je Reprezentacija Dubrovačko Nertvanske županije, a treća Škola rukometa Čelik Junior Zenica. Za najboljeg igrača proglašen je Borna Mažuran (Reprezentacija Dubrovačko Neretvanske županije), najbolji strijelac je Edin Klis (RK Krivaja) a najbolji vratar je Harun Hodžić (ŠR Čelik Junior).

Prvo mjesto u kategoriji pionira (2002./2003. godište) pripalo je ekipi RK Đakovo, drugo RK Bosni iz Visokog dok je treće zauzela ekipa RK Bjelovar. U kategoriji pionira za najboljeg igrača proglašen je Harun Sirčo (RK Bosna Visoko), najbolji strijelac je Ivan Dozan (RK Bjelovar) a Filip Orlović iz RK Đakovo je najbolji vratar.

Kod predpionira (2004./2005. godište) poredak je slijedeći: 1. Škola rukometa Metković, 2. RK Bosna Visoko, 3. RK Đakovo. Za najboljeg igrača proglašen je Amar Herić (RK Bosna Visoko), najbolji strijelac je Josip Kolarić (RK Nexe), najbolji vratar Karlo Crnčević (ŠR Metković).

Unatoč velikoj hladnoći i problemima s grijanjem u Zenici, zahvaljujući iznimnim naporima organizatora Škole rukometa Čelik Junior, turnir je uspješno okončan.

 

Add comment


Security code
Refresh

Izdvojeno

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga samo putem parking aparata

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga …

Iz JP „Komunalno“ Žepče, obavještavaju sve korisnike gradskih parkirališta u Žepču da će se naplata parkiranja od 01.04.2017. god. vršiti isključivo putem parking aparata.   Svi gradski parkinzi na kojima se vrši...

03-04-2017 Hits:2795 Vijesti

Read more

Izdvojeno

Papa Franjo posjetio BiH

Papa Franjo posjetio BiH

Završena je povijesna posjeta poglavara Rimokatoličke crkve Svetog Oca pape Franje Bosni i Hercegovini. Uz riječi upućene mladima naše zemlje „Vi ste proljetni cvjetovi i u vama vidim želju da...

06-06-2015 Hits:7965 Županija, BiH, okruženje, društvo ....

Read more
Untitled