GK News 2 - шаблон joomla Видео

Log in
updated 2:27 PM CEST, Srp 15, 2019

Puštena u rad web stranica NK Žepče

Korisnička ocjena:  / 15
LošeNajbolje 

Danas 28.10.2013. god. puštena je u rad web stranica Nogometnog kluba Žepče

 : : : : : www.nkzepce.com : : : : :

Na web stranici možete pronaći dosta podataka o nogometnom klubu, upravi, igračima, trenerima, utakmicama i svim značajnijim događanjima vezanim za ovaj nogometni kllub.

Web stranica je puštena u rad sa osnovnim podacima ali će se neprestano dopunjavati sa novim sadržajima (tekstovi, slike, video snimci, rezultati, intervjui i sl.).

Svi ljubitelji nogometa koji imaju zanimljive fotografije, tekstove, ili bilo što vezano za žepački nogomet, mogu to poslati e-mailom ili osobno donijeti u prostorije NK Žepče.Ukoliko se ocijeni da su ti sadržaji zanimljivi za širu javnost isti će biti objavljeni na web stranici kluba.

Cilj nam je da stranica svakim danom bude sadržajnija i bolja pa ćemo rado prihvatiti dobronamjerne prijedloge i sugestije.

Izdvojeno

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga samo putem parking aparata

Od 01.04.2017. u Žepču naplata parkinga …

Iz JP „Komunalno“ Žepče, obavještavaju sve korisnike gradskih parkirališta u Žepču da će se naplata parkiranja od 01.04.2017. god. vršiti isključivo putem parking aparata.   Svi gradski parkinzi na kojima se vrši...

03-04-2017 Hits:3116 Vijesti

Read more

Izdvojeno

Papa Franjo posjetio BiH

Papa Franjo posjetio BiH

Završena je povijesna posjeta poglavara Rimokatoličke crkve Svetog Oca pape Franje Bosni i Hercegovini. Uz riječi upućene mladima naše zemlje „Vi ste proljetni cvjetovi i u vama vidim želju da...

06-06-2015 Hits:8535 Županija, BiH, okruženje, društvo ....

Read more
Untitled